"ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΕΣΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ 2012" Η Ένωση Μικρασιατών Λαμίας πραγματοποίησε για έκτη συνεχή  χρονιά τις "Μικρασιατικές Αναμνήσεις". Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων είχε ως εξής:
  • Παρασκευή 31 Αυγούστου: Βραδιά Νεολαίας με το μουσικό συγκρότημα "AVATAR". Για πρώτη χρονιά η Ε. Μ. Λ. πραγματοποίησε μια τέτοια βραδιά και είχε μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό και όχι μόνο.
  • Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου: Προσκαλεσμένοι της Ένωσης ήταν ο "Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Περάμου Καβάλας" που αναβίωσε "το στόλισμα της νύφης" και το Σύλλογο Σμυρναίων Μικρασιατών Νέου Κορδελιού Θεσσαλονίκης "Η Αγία Φωτεινή" που παρουσίασαν σμυρναίικους χορούς.        Το χορευτικό της Ένωσης μας παρουσίασε χορούς από την Καππαδοκία. Ακολούθησε μουσικοχορευτική βραδιά με το μουσικό σχήμα "ΔΗΘΕΝ".
  • Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου: Οι "Μικρασιατικές Αναμνήσεις" έριξαν την αυλαία με την ομιλία της κας Σοφίας Ροδίτου, καθηγήτρια του Παντείου Παν/μίου με θέμα: "Η προσφορά των Μικρασιατών στον Πολιτισμό της Ελλάδας" και με μικρασιάτικα τραγούδια από την χορωδία της Νέας Ερυθραίας. Στην εκδήλωση, η Ένωση έδωσε τιμητικές διακρίσεις στους μαθητές τέταρτης γενιάς, Χρήστο Μπατζελή που αρίστευσε στις μαθητικές του διακρίσεις και στον Χρήστο Τσουκαλαδέλη που αρίστευσε στον διαγωνισμό του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθ/δος με θέμα: "Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ". 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου